Konum Ankara 06140
0542 676 45 18 
info@ankarakepenkci.com

Kepenk arızasında yapılması gerekenler

Ankara'nın Öncü kepenk firması Ersan kepenk

Kepenk sistemlerinin kullanım alanları oldukça geniştir. Bina, otopark, iş yerleri ve daha birçok örnek ile çeşitlendirilecek kullanım alanlarına sahiptir. Kepenk sistemlerinin bu denli tercih edilmesi ve kullanıcılara oldukça kolaylık sağlaması sebebiyle kullanım alanları her geçen gün artmaktadır.

Kepenk sistemleri bozulduğunda genellikle birkaç alternatif çözüm bulunur. Öncelikle bozulan kepenk sisteminin türü öğrenilir. Manuel ise farklı tamir yolları, otomatik ise farklı tamir seçenekleri mevcuttur. Manuel kepenk sistemlerinde genellikle kullanıcı tarafından yavaş yavaş fark edilmeye başlanır. Gün geçtikçe kepenk zor açılır ve zor kapanır hale gelir. Bu yıpranan ve yağsız kalan parçaların aşınmasıyla meydana gelir. Manuel kepenk zaman içinde iyice yıpranır ve artık hareket edemez hale gelir.

Kepenk sistemlerinde yay ve motor arızası en çok görülen arızalar başında yer alır. Manuel sistemlerin tamir süresi maksimum 2 saat iken, otomatik sistemlerde  ise motorun durumuna göre değişmektedir. Kepenk motoru arıza gördü ise, çıkartılıp servise gönderilmesi gerekir. Servisten gelen tamir edilmiş motor tekrar kepenk sistemine takılır ve çalışması sağlanır.

Ersan kepenk olarak  kepenk tamiri gibi profesyonellik gerektiren tüm işlerde destek vermeye devam ediyoruz. Kepenk arızalarında hemen bizleri arayarak gerekli tüm teknik desteği alabilirsiniz.

Phone icon
05426764518
WhatsApp icon
WhatsApp